O nama

Signora je porodična firma, osnovana 2005. godine sa idejom da se bavi prodajom dnevno kuvanih jela za poneti. Mi smo odlučili da se bavimo do tada jednom sasvim novom vrstom pripremanja, transporta i prodaje jela, a sa željom da spremamo jela ukusa i izgleda kao i ona kod kuće (možda čak i malo bolje). Od tada do danas, naši zadovoljni kupci se hrane jelima spremljenim po najvišim standardima i od najkvalitetnijih namirnica.

Radnja Karaburma
Članak Signora

Od 1. Juna 2020. godine počeli smo sa radom i na novoj lokaciji, u ulici Salvadora Aljendea17b na Karaburmi. S tim u vezi, nadamo se da ćete i Vi uživati u našim jelima kao veliki broj naših dugogodišnjih kupaca. Takođe, ukoliko imate neku primedbu, pohvalu, ili iz bilo kog razloga želite da nam se obratite, to učinite preko elektronske pošte na E-mail: gastronomia@signora.rs

Garancija kvaliteta

Naša posvećenost kvalitetu se bazira na tri bitna elementa:

Iskustvo:

Veliki broj dugogodišnjih i lojalnih kupaca su naša motivacija, a njihovo zadovoljstvo,za nas predstavlja merilo kojim se vodimo u ovom poslu.

HACCP

Sirovine:

Kvalitet naših proizvoda počinje kupovinom sirovina koje ulaze u njihov sastav, a to se najviše odnosi na rigoroznu selekciju dobavljača. Svakodnevno vršimo nabavku sirovina pri čemu veliku pažnju pridajemo njihovoj svežini i zdravstvenoj bezbednosti. Naši najveći dobavljači su: Metro Cash and Carry, MZ Union (Meso), Mlekara Granice Mladenovac (Mlečni proizvodi), Frikom (smrznuto povrće), Doline Plus (povrće), Principal Duo i Ečka AD (riba), Danubius…

Proces proizvodnje:

Signora kuvana jela se pripremaju u profesionalno opremljenoj kuhinji, od strane kvalifikovanog kuhinjskog osoblja. Ceo proces pripreme hrane je strogo kontolisan, a naša firma je bila jedan od prvih ugostiteljskih objekata u Beogradu koji je 2007. godine uveo HACCP sistem bezbednosti hrane.

Ketering

Ako želite da Vaše slave, proslave rođendana, poslovni sastanci, seminari ili svečani događaji ostanu nezaboravni po ukusnoj i lepo aranžiranoj hrani, izaberite nešto iz naše ponude. Bogatstvo boja ukusa i svežine je ono što ukrašava hranu koju sprema naše osoblje. Za sve dalje informacije kontaktirajte nas putem telefona.

Signora vozilo